2e Ondernemersbijeenkomst

Na de zeer succesvolle en goed bezochte 1e ondernemersbijeenkomst inzake het Visieplan 2030, vindt op donderdag 21 april a.s. de 2e bijeenkomst plaats. Net als op 3 maart jl. vindt deze avond plaats bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo.

In deze 2e bijeenkomst wordt het concept Visieplan besproken wat Bureau BUITEN naar aanleiding van de 1e bijeenkomst op 3 maart jl. heeft gemaakt. De volgende stap is het uitwerken van het plan. Omdat het doel is een Visieplan te realiseren met punten waar elke ondernemer iets aan heeft en die het terrein beter maken, is jullie mening over deze eerste uitwerking van groot belang. Graag nodigen wij jullie dan ook uit om aanwezig te zijn.

Voor deze bijeenkomst zullen ook de wethouder EZ, Harm ten Hoopen (Team EZ) en andere betrokken ambtenaren worden uitgenodigd.  Tevens worden Jan Straatman namens de Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek en Frank de Feijter en Dick Bosch namens de Hogeschool Arnhem-Nijmegen uitgenodigd. Waar nodig en/of gewenst wordt door hen input geleverd.

Algemene LedenVergadering

Voorafgaand aan de 2e ondernemersbijeenkomst vindt voor de leden van de Bedrijvenparkvereniging een Algemene LedenVergadering plaats, waarin door het bestuur verantwoording wordt afgelegd over de financiën 2020 en 2021 en de begroting voor 2022 wordt besproken. Tevens vindt er een bestuurswissel plaats. Hans Ebbekink treedt af en Ingrid van Ark (FrieslandCampina), Siebe Bannink (Holland Pharma) en Rob van de Belt (Beertenhuis) worden ter uitbreiding door het bestuur voorgedragen. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich via het aanmeldformulier tot uiterlijk 14 april a.s. aanmelden. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er globaal als volgt uit:

  • 18.45 uur   Inloop leden (met koffie/thee)
  • 19.00 uur   Algemene LedenVergadering
  • 20.00 uur   Inloop overige bedrijvenparkondernemers (met koffie/thee)
  • 20.15 uur   2e Ondernemersbijeenkomst inzak het Visieplan 2030
  • Na afloop van de presentatie door Bureau BUITEN is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid tot napraten en netwerken.

Aanmelden

Ben je niet in de gelegenheid geweest de 1e Ondernemersbijeenkomst op 3 maart jl. bij te wonen, maar vind je het wel belangrijk om mee te denken en richting te geven? Meld je dan nu aan!