Steun jouw favoriete ondernemer(s) in Borculo.

Dit zijn pittige tijden waarin ondernemers proberen door te zetten en vol te houden. Waar sommige ondernemers hun deuren moesten sluiten vanwege de opgelegde coronamaatregelen zijn er gelukkig ook ondernemers die nagenoeg geen hinder ondervinden van deze coronapandemie.

Heeft jouw onderneming geluk en merk je weinig van de coronapandemie? Dan doen we graag een beroep op jou om andere ondernemers in Berkelland te helpen. Als echte Naobers kunnen we elkaar nu een handje helpen en het verschil maken. Laat ondernemers die het moeilijk hebben profiteren en Beleg in Berkelland.

Met dit initiatief steun je Berkellandse ondernemers die het momenteel zwaar hebben. Wil je je medewerkers bedanken vanwege hun inzet, een presentje geven of je relaties een cadeau aanbieden? Koop nu waardebonnen bij een van de deelnemende ondernemers en verzilver deze na de lockdown. Op www.bedrijvenkringberkelland.nl/actie vind je alle ondernemers waar je waardebonnen kunt kopen. Op deze manier hopen wij de Berkellandse bedrijvigheid te behouden door collega ondernemers te steunen. Een mooi staaltje Naoberschap!

Hulplijn
Geldt dit verhaal helaas niet voor jou? Heeft jouw onderneming het moeilijk om deze periode door te komen en lossen de steunmaatregelen van de overheid niet alle problemen op? Laat ons dan met je meedenken. Bedrijvenkring Berkelland en Gemeente Berkelland bieden gezamenlijk een hulplijn voor alle ondernemers, ongeacht de branche of grootte van je onderneming.

Neem gerust contact met ons op als je eens van gedachten wilt wisselen:
Michiel Braakman Harm Jan ten Hoopen
06-50 23 50 83 06-10 21 78 28
aanjager@bedrijvenkringberkelland.nl h.tenhoopen@gemeenteberkelland.nl

Een gesprek kan leiden tot andere inzichten, passende maatregelen of contact met samenwerkende partners. Blijf er niet mee rondlopen: we helpen je graag.