Het Parkmanagementbestuur moet helaas afscheid nemen van 2 van haar bestuurders. Zoals bekend treedt Siebe Bannink af omdat hij zijn baan op het Bedrijvenpark Borculo onlangs verruild voor een functie buiten de regio en onlangs heeft Berend Veneberg aangegeven zijn bestuursfunctie niet langer te kunnen combineren met zijn drukke baan. Het bestuur is daarom dringend op zoek naar vervanging!

Jelle Kamphuis (directie Veneberg Security Team B.V.) heeft zich beschikbaar gesteld voor een bestuursfunctie en wordt in de LedenVergadering van 30 maart a.s. door het bestuur voorgedragen.

We zouden echter graag weer met z’n vijver zijn. Wie lijkt het leuk (en leerzaam) om samen met Frank, Rob, Ingrid en Jelle het parkmanagement te besturen? Erg veel tijd kost het niet, er wordt nl. 1x per maand vergaderd: zoveel mogelijk op de 2e donderdag van de maand. Het vergaderschema is te vinden op onze website www.bedrijvenparkborculo.nl. Lijkt het je wat, meld je dan aan via een mail naar info@bedrijvenparkborculo.nl.