Elke maand geven we het woord aan een ondernemer op Bedrijvenpark Borculo. Dit doen we aan de hand van vijf korte vragen. Maak kennis met:

PASPOORT
Naam: Bas Wopereis
Leeftijd 30 jaar
Uw functie:  meewerkend eigenaar
Naam bedrijf: Aannemersbedrijf Wopereis
Hoofdactiviteit: aanbouw – verbouw – renovatie
Adres locatie op Bedrijvenpark Borculo: Bosberg 19
Aantal medewerkers: 5-7
Gevestigd op Bedrijvenpark Borculo: Sinds 1992

Waar is Aannemersbedrijf Wopereis in gespecialiseerd?
Bas: “Alles rondom de (ver)bouw en renovatie van een complete woning. Denk hierbij aan badkamers, kozijnen in hout en kunststof, aanbouw van klein naar groot. Door de korte lijntjes met maar 1 aanspreekpunt, ontzorgen wij de klant tijdens de hele bouwperiode”.

Waar houd je je binnen je functie zoal mee bezig?
Bas: “In mijn functie heb ik heb een mooie mix tussen de wensen van de klant te bespreken in het voortraject en het daadwerkelijk uitvoeren van de bouw. Hierbij zorg ik er samen met Tonnie (mijn vader) voor dat alle materialen en mensen op de juiste momenten op de juiste plek zijn”.

Waar ligt in 2021 voor jou de uitdaging als onderneming?
Bas”: Met de uitbreiding qua personeel in het vooruitzicht zullen wij ons maximaal in blijven zetten om mooie opdrachten af te ronden zodat de klant precies krijgt wat we vooraf hebben besproken. Alles is maatwerk, de klant blijft hierin de belangrijke schakel”.

Bedrijvenpark Borculo neemt deel aan het pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Wat vind je daarvan?
Bas: “Het is goed om te zien dat er collectief gekeken wordt naar verduurzaming. Zowel grote als kleine ondernemers kunnen hun steentje bijdragen aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijvenpark”.

Welke vraag is nu niet gesteld, maar zouden we wel willen weten over Aannemersbedrijf Wopereis?
Bas: “Wij zijn een echt familiebedrijf, gestart in de de jaren 80 door mijn ouders. Al vanaf kinds af aan onderdeel van het bedrijf en nu trotse mede-eigenaar. Met het familiaire karakter, jaren aan ervaring in de bouw en oog voor kwaliteit hopen we met ons bedrijf nog vele mooie projecten te mogen realiseren”.

Wil je meer weten over Aannemersbedrijf Wopereis, neem dan een kijkje op: www.aannemersbedrijfwopereis.nl