Elke maand geven we het woord aan een ondernemer op Bedrijvenpark Borculo. Dit doen we aan de hand van vijf korte vragen. Maak kennis met:

PASPOORT
Naam: Berjan Ebbekink
Leeftijd: 28 jaar
Uw functie: Algemeen directeur
Naam bedrijf: Slootsmid bv
Hoofdactiviteit: Landbouwmechanisatie
Adres: Korenbree 40a
Aantal medewerkers: 40
Gevestigd op Bedrijvenpark Borculo sinds: 2010, daarvoor was het officieel Geesteren

Waar is Slootsmid in gespecialiseerd?

Slootsmid is een modern landbouwmechanisatiebedrijf, gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, mesttechniek en tuin- en parkmachines. Slootsmid staat bekend om haar eigen mestverwerkingsmachines, welke grotendeels in Borculo geproduceerd worden.

Met welke hoofdtaken ben je gemiddeld op een werkdag bezig?

Naast de algemene dagelijkse leiding ben ik engineer/werkvoorbereider, hierbij houd ik mij o.a. bezig met klant specifieke projecten in de mesttechniek en de doorontwikkeling van onze eigen machines.

Waar ligt in 2021 voor jou de uitdaging als onderneming?

Het werven van goede medewerkers en de tijdige aanleveringen van materialen. Daarnaast willen we, door te blijven innoveren, een bijdrage leveren aan de verdere reductie van de milieubelasting van de agrarische sector.

Bedrijvenpark Borculo neemt deel aan het pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Wat vind je daarvan?

Dat juich ik toe. Dit zijn thema’s waarin we gezamenlijk op moeten trekken en het initiatief zoveel mogelijk bij onszelf moeten houden.

Welke vraag is nu niet gesteld, maar zouden we wel willen weten over Slootsmid, werken bij Slootsmid of Berjan Ebbekink?

Slootsmid heeft een hecht team van gedreven medewerkers. Met veel plezier zetten we ons elke dag weer in voor het behoud van een agrarische sector in Nederland

Wil je meer weten over Slootsmid, neem dan een kijkje op: www.slootsmid.nl