Elke maand geven we het woord aan een ondernemer op Bedrijvenpark Borculo. Dit doen we aan de hand van vijf korte vragen. Maak kennis met:

PASPOORT
Naam: Heleen Renting-Hoek
Leeftijd 34 jaar
Uw functie:  Mede-eigenaar
Naam bedrijf: Ultimate Adventures
Hoofdactiviteit: Buitensport/evenenementenorganisatie
Adres locatie op Bedrijvenpark Borculo: Oude Needseweg 35
Aantal medewerkers:
Gevestigd op Bedrijvenpark Borculo: Sinds 2008

Waar is Ultimate Adventures in gespecialiseerd?
Heleen: “In het verzorgen van actieve groepsuitjes op maat voor scholen, bedrijven en families. Waarbij iedereen in beweging komt. In de Achterhoek, Deventer of een Waterleerpad in Groningen of Papendrecht.”.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag van Heleen eruit?
Heleen: “Als eerste opstaan. Vervolgens ontbijten met de kinderen. De ene keer thuiswerken of in de bus op weg naar een klus. Tussendoor bellen, mailen, spelbegeleiding, opruimen, schoonmaken, en nog weer een keer bellen en mailen. Einde van de middag eten koken voor het gezin, eten en na het eten de kinderen naar bed doen. Mocht er nog tijd over zijn, soms nog even lekker sporten”.

Waar ligt in 2021 voor jou de uitdaging als onderneming?
Heleen: “De uitdaging voor 2021 is dat we op gepaste snelheid groeien. De kwaliteit kunnen waarborgen met een sterk team. En natuurlijk de warme, welkome identiteit weten te behouden.”.

Bedrijvenpark Borculo neemt deel aan het pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Wat vind je daarvan?
Heleen: “Dat klinkt als een mooie stap met ambitie. Ik ben voorstander om het bedrijventerrein Achterhoek breed in te zetten. Groter denken dan de gemeentegrenzen. Circulair en toekomstbestendig gaan wat mij betreft naadloos samen en is noodzakelijk.”.

Welke vraag is nu niet gesteld, maar zouden we wel willen weten over Ultimate Adventures, werken bij Ultimate Adventures of Heleen Renting-Hoek?
Heleen: “Dat we (mijn man Gerben en ik) voor vragen, sparren en nieuwe ideeën graag tijd maken voor onze buren op het bedrijvenpark met een bakje koffie. En als we er even niet zijn, bellen natuurlijk ook kan.”.

Wil je meer weten over Ultimate Adventures, neem dan een kijkje op: www.ultimateadventures.nl