Elke maand geven we het woord aan een ondernemer op Bedrijvenpark Borculo. Dit doen we aan de hand van zes korte vragen. Maak kennis met:

PASPOORT
Naam: Rutger Elbrink
Leeftijd: 27 jaar
Uw functie: Directeur
Naam bedrijf: Hoveniersbedrijf Krabbenborg b.v.
Hoofdactiviteit: Tuinaanleg, – onderhoud en boomverzorging
Adres: Nobelstraat 2
Aantal medewerkers: 10
Gevestigd op Bedrijvenpark Borculo sinds: 2013

Waar is Hoveniersbedrijf Krabbenborg in gespecialiseerd? 
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de complete buitenruimte om de woning of het bedrijf. Of het nu om een boom of struik, straatwerk of onderhoud van beplanting en borders gaat, je kunt ervoor bij ons terecht.

Met welke hoofdtaken ben je gemiddeld op een werkdag bezig?
Mijn taken zijn heel afwisselend. Voornamelijk doe ik klantgesprekken, offertes, werkvoorbereiding, inkoop en administratie. Daarnaast probeer ik nog 1 a 2 dagen buiten actief te zijn.
Waar ligt in 2022 voor jou de uitdaging als onderneming?
Door de grote aanvraag van werk e.d. is onze grootste uitdaging het nakomen van onze afspraken en kwaliteit, zodat we een betrouwbare partner blijven.

Bedrijvenpark Borculo neemt deel aan het pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Wat vind je daarvan?
Ieder bedrijf moet zich richten op toekomstbestendig ondernemen en altijd door blijven ontwikkelen. Het is goed dat het bedrijvenpark mee doet en zo iedereen triggert om door te stomen.

Welke vraag is nu niet gesteld, maar zouden we wel willen weten over Hoveniersbedrijf Krabbenborg, werken bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg of over Rutger Elbrink?
Dat we een goed samenwerkingsverband hebben met Eko cultuurtechniek (voor heen Koerselman Boomverzorging). Hierdoor kunnen we medewerkers over en weer uitlenen en kunnen we snel opschalen om projecten uit te voeren.

Wat kenmerkt Hoveniersbedrijf Krabbenborg als werkgever?
Hoveniersbedrijf Krabbenborg hebben we de laatste jaren ingestoken op het bouwen van een team en daarbij het maken van kwaliteit. Het is belangrijk om plezier te hebben in je werk. Dit laten je medewerkers ook terug zien in het resultaat.

Kijk voor meer informatie over Hoveniersbedrijf Krabbenborg op www.hoveniersbedrijfkrabbenborg.nl.