Elke maand geven we het woord aan een ondernemer op Bedrijvenpark Borculo. Dit doen we aan de hand van vijf korte vragen. Maak kennis met:

PASPOORT
Naam: Werner Hofman
Functie: Meewerkende eigenaar
Bedrijf: Pins and More – Relatiegeschenken
Hoofdactiviteit: Pins en Relatiegeschenken
Adres: Korenbree 28-04
Aantal medewerkers: 5
Gevestigd op Bedrijvenpark Borculo: Sinds 2009

Waarin is uw bedrijf gespecialiseerd?
Werner: “Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en produceren van pins en andere promotionele artikelen.”

Waar ligt voor u in 2021 de uitdaging als ondernemer?
Werner: “Collega’s gemotiveerd houden, wij zijn van 9 naar 5 collega’s gegaan en er is nog geen goed zicht op wanneer alles weer op volle toeren gaat draaien.

Welke producten verkopen jullie met name lokaal en aan wie?
Werner: “Wij verkopen o.a. pennen, sleutelhangers, kladblokjes en nog veel meer. Eigenlijk alles waar een logo of reclameboodschap op gezet kan worden. Dit verkopen wij met name aan bedrijven die ook geadviseerd willen worden, het product moet immers aansluiten bij de uitstraling van het bedrijf.”

Waarin onderscheidt uw bedrijf zich ten opzichte van andere spelers in uw marktsegment?
Werner: “Zeker op het gebied van pins zitten wij in de hele keten van het proces van ontwerp tot aan de productielijn in China. Hierdoor waarborgen wij service, prijs en kwaliteit.

Bedrijvenpark Borculo neemt deel aan het pilotproject ‘Circulair en toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Wat vindt u daarvan?
Werner: “Wij vinden dit niet meer dan logisch en een hele verantwoordelijke keuze, hopelijk volgen andere bedrijvenparken en gaat iedereen het nut hiervan inzien.”

Wilt u meer weten over Pins and More en/of Werner Hofman, kijk dan eens op:
www.pinsandmore-webshop.nl