Uw mening telt! Denk mee!

Bedrijvenpark Borculo werkt aan een duurzaam toekomstbestendig Bedrijvenpark.
Dat klinkt in eerste instantie misschien als een ‘algemene belofte’ in uw oren, maar in werkelijkheid is het zoveel meer dan dat. Het is een realistisch gegeven dat we dit hier met alle ondernemers samen kunnen realiseren. En daar kunt u en wij allen de vruchten van plukken, op de korte en lange termijn.

Ons bedrijvenpark, met alle ondernemers die hier gevestigd zijn, is één van de drie geselecteerde bedrijventerreinen in de Achterhoek voor het Project ‘Toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Doel van het project is om in samenwerking met u en de andere ondernemers, de gemeente Berkelland en de HAN te onderzoeken, hoe we optimaal kunnen samenwerken op het bedrijvenpark als het gaat om verduurzamen en het streven naar een circulaire economie.

Samenwerking kan vaak al simpel gerealiseerd worden. Stel, uw buurman moet regelmatig pallets afvoeren, terwijl u ze moet aankopen om producten uit te kunnen leveren. Een rekensom is snel gemaakt dat dit voor u en uw buurman een kostenbesparing kan opleveren.

U en alle ondernemers, directie en management, krijgen op 20 januari, tijdens de webinar, volop de ruimte om te reageren op het project, om mee te denken over de aan te pakken thema’s, om oplossingen aan te dragen en uw belang in te brengen. Want met uw inspraak en kennis kunnen betere plannen gerealiseerd worden. Dus doe mee, meld u aan en denk mee!

Graag hadden we u persoonlijk gezien en gesproken tijdens een bijeenkomst. Helaas is dat door de huidige COVID-19 omstandigheden en maatregelen niet mogelijk. Toch gaan we zorgen voor, zoveel als mogelijk, interactie tijdens de webinar, die we gaan uitzenden vanuit Beerten Groep B.V., één van de bedrijven op ons bedrijvenpark.

Bij aanmelding via ontvangt u een livestreamlink en kunt u online volop meepraten en reageren. We praten u bij over de inhoud en aanpak van het project, de stappen die al zijn gezet, de thema’s die we met elkaar kunnen aanpakken. Om de webinar gesmeerd te laten verlopen, geven we de presentatie in handen van Hans Ebbekink, projectleider van het project toekomstbestendig Bedrijvenpark Borculo.

Foto: Bedrijvenpark Borculo Fotograaf: Collin Ernst