De werkgroep KVO heeft op maandag 12 juli jl. een schouw uitgevoerd over het bedrijvenpark Borculo. Op sommige plekken is er veel onkruid geconstateerd en staat het groen erg hoog. Hierachter kunnen criminelen zich makkelijker verschuilen. Dit is gemeld bij de gemeente.
Bij verschillende bedrijven is er brandbaar materiaal tegen de pandwanden opgestapeld. Als bijvoorbeeld pallets worden aangestoken of vlam vatten zijn de gevolgen niet te overzien. Bovendien kunnen tegen het hek geplaatste pallets of ander opgeslagen materiaal de inklimming vergemakkelijken. Hier zijn de betreffende ondernemers op aangesproken.
De werkgroep vond verder dat het bedrijvenpark er goed bij lag. Mocht u in uw omgeving bepaalde onvolkomenheden constateren geef dit door aan Gertjan Mollink van de KVO werkgroep (06-47547147) of via de digitale BuitenBeterApp. Met behulp van deze gratis app kunnen zaken in de openbare ruimte snel en eenvoudig gemeld worden. Meldingen worden bij de gemeente op de juiste plek ontvangen en in gang gezet. Hierdoor wordt het afhandelen van de gemelde incidenten sneller gerealiseerd. Samen houden we ons bedrijvenpark schoon en veilig!