De Gemeente, Politie, Brandweer, Collectieve Beveiliger en Parkmanagement Borculo werken sinds 2011 samen om bedrijvenparken “schoon, heel en veilig” te krijgen en te houden. Door middel van deze samenwerking heeft het bedrijvenpark Borculo het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald. Dit Keurmerk heeft zich inmiddels bewezen als een effectief instrument om samen te werken.

Parkmanagement Borculo heeft zich ten doel gesteld om de samenwerking te continueren en opnieuw het KVO te behalen. De werkgroep KVO gaat aan de slag en levert praktisch alle inspanningen om het certificaat te behalen, maar de mening van de ondernemers over het bedrijvenpark is daarbij van zeer groot belang.

Daarom ontvangen alle ondernemers van het Bedrijvenpark Borculo binnenkort (per mail) een enquête. Deze  enquête is onmisbaar voor de werkgroep.  Met deze input komt er een mooie weergave met wat er leeft op het bedrijvenpark van Borculo. Mede door deze reacties kan de werkgroep ook de komende drie jaar weer aan de slag om het park nog “schoner en veiliger” te krijgen en te houden. De gegevens worden  uiteraard vertrouwelijk behandeld, en alleen totaalcijfers worden weergegeven.