Op 10 november jl. heeft Bureau BUITEN in de 3e Ondernemers-bijeenkomst het definitieve Visieplan 2030 gepresenteerd. Stadsmanager Herbert te Velthuis gaf een inkijkje in de voortgang en plannen van Project Leef! in Borculo. Naast de op het Bedrijvenpark Borculo gevestigde ondernemers waren voor deze avond ook de in het Borculose centrum gevestigde ondernemers uitgenodigd. Na de presentatie werden in gemengde groepjes de ervaringen met de stadsmanager en de wens voor een parkmanager besproken. Duidelijk werd dat de stadsmanager een erg waardevolle functie is en dat deze functie ook op het bedrijvenpark gewenst wordt. Het bestuur heeft naar aanleiding hiervan toegezegd de mogelijkheden tot het creëren van zo’n functie te gaan onderzoeken.

Voor de uitvoering van de in het Visieplan aangeduide kortetermijnprojecten (1-2 jaar) is inmiddels een projectgroep gevormd, die bestaat uit de volgende ondernemers:
– Joris Beerten (Autoschadebedrijf Beerten)
– Rutger Elbrink (Hoveniersbedrijf Krabbenborg)
– Edwin de Jong (AxentGroen)
– Peter Rikken (Meilink B.V.)
– Jelmer Snuverink (Snuverink Autodemontage)
– Matthew Vuijk (Gemeente Berkelland)

De projectgroep komt in de 2e week van januari 2023 voor het eerst bij elkaar om te bespreken hoe de realisatie van een aantal kleinere projecten aangepakt kan gaan worden. Wordt vervolgd.