Collectieve inkoop energie

Parkmanagement Borculo zet zich in om voor u als ondernemer voordeel te halen uit collectieve inkoop. Net als andere ondernemers wilt u kosten besparen en de laagste prijs uit de energiemarkt halen. Het is voordeliger om in één keer een groot volume energie in te kopen, waardoor een fikse korting op de energierekening kan worden gerealiseerd. Naast gas en elektra kunnen ook meetdiensten collectief worden ingekocht. Hierop is ook een grote besparing mogelijk.

De energiemarkt wordt door PM Energie op de voet gevolgd en offertes worden vergeleken. De inkoopbesluiten worden genomen door de Stichting Collectieve Energieinkoop Achterhoek. De Stichting bestaat uit collega ondernemers. Zij houden de ontwikkelingen in de gaten en bepalen voor hun eigen onderneming, én iedereen die zich bij het collectief heeft aangesloten, onder meer het moment om de prijzen vast te zetten. Zo hoeven de deelnemende bedrijven hier geen tijd in te steken, maar kunnen ze vertrouwen op een weloverwogen inkoopstrategie!

Wilt u weten welk voordeel voor uw onderneming gerealiseerd kan worden? Stuur dan een jaarafrekening naar parkmanager Gertjan Mollink via g.mollink@bmdparkmanagement.nl. Hij zal voor u vrijblijvend een besparingsberekening laten maken.